A Twitteren kezdett keringeni egy hír arról, hogy elindult egy új közösségi oldal, a windo.hu. Első pillantásra látszik, hogy a dizájn a Facebook másolata, a Sony Ericsson logójának újraértelmezésével díszítve. Ha a szájt április elsején jelent volna meg, kapásból átverésre gyanakodhatnánk. Ez persze még most is benne van a pakliban, az üzemeltetőkkel ugyanis csupán egy formanyomtatványon keresztül lehet kommunikálni.
A Twitter és a Google hirdetési rendszere mellett az iWiW-en is nyoma van a windo.hu-nak.
Az április hatodikán létrehozott Windo klub tulajdonosa Tóth Imre, és a windo.hu domaint is egy Tóth Imre nevű nádudvari személy regisztráltatta idén március 21-én. Azonban őt nem lehet elérni, mivel a regisztrációhoz kötelezően megadott telefonszámon automata jelentkezik, a hívott szám az előfizető kívánságára átmenetileg nem kapcsolható.
Egyelőre néhány száz felhasználó próbálgatja az oldalt amíg nem derül ki róla több, érdemes óvatosnak lenni, és inkább egy e célra készített friss e-mail-címmel regisztrálni.
Windo közösségi oldal – jobb, mint az iwiw, myvip, baratikor, facebook állítja magáról a szájt, mely az első tweetek szerint “elképesztően LOL”, vagyis röhejes. Egy másik tweet szerint a Windo a http://scriptsocial.com/ oldalon található szoftverrel készült.
Miután kikacagtuk magunkat, tanácsos némi egészséges paranoiával kezelni ezt a fantasztikus lehetőséget, és nem kiszolgáltatni személyes adatainkat.
Forrás: hvg.hu