A Hertfordshire-i rendőrség készenlétben áll és járőröket küldenek egy tervezett születésnapi buli helyszínére. A 14 éves lány ugyanis megadta a pontos harpendeni címét a Facebook-meghívóban. A partira több mint 21 ezren szeretnének ellátogatni, ennyien jelezték ugyanis a részvételi szándékukat az RSVP funkció segítségével a közösségi oldalon.

A születésnapi eseményt lefújták, mert az ünnepelt csak 15 barátját szerette volna ténylegesen vendégül látni az évforduló alkalmából.

A rendőrség szóvivője a nem szívesen látott vendégeknek azt üzente, gondolják meg magukat. Az október 7-i napon fokozott rendőri felügyeletet rendeltek el a környéken arra az esetre, ha mégis megérkeznének a bulizni vágyók.

Bár az esemény meghívóját eltávolították az oldalról, hétfőn egy újabb verzió került fel, amit már nem a lány készített, de a címe újra láthatóvá vált mindenki számára.

A tinédzser ott rontotta el, hogy az eredeti meghívóban a következő funkciót választotta ki: “mindenki láthatja és jelezheti részvételi szándékát (nyilvános esemény)”, ezzel engedélyezte, hogy bárki megtekinthesse adatait.

Forrás: HVG