Kos (03. 21. – 04. 20.)

Imádja a sportokat, nemcsak nézni, hanem űzni is. Így egy Forma 1-es páros belépővel vagy egy vadiúj biciklivel simán leveheted a lábáról. Mivel egy Kos sportolás közben is szeret trendi és divatos maradni, ezért egy márkás, szexi sportdressznek vagy egy jópofa szabadidő ruhának is nagyon örül. Egy a lényeg, ne legyen tömegcikk, valamiben különbözzön a megszokottól.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mindig a mának él és igazi ínyenc. Így ha örömet szeretnél okozni neki, akkor tudd, egy különleges főzőtanfolyam vagy egy borkóstoló tuti ajándékötlet. Természetesen az ékszerek sem hiányozhatnak a sorból: egy gyönyörű nyakláncnak, karkötőnek vagy fülbevalónak mindig nagyon örül, főleg, ha az antik, ugyanis mindent imád, ami régi.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sosem áll be a szájuk, egyfolytában a Facebookot és a híroldalakat kutatják, mert attól félnek, hogy lemaradnak valamiről. Egy e-Book, egy iPad vagy egy szuper okostelefon láttán biztos, hogy kiugrik a bőréből. Mivel egész évben folyton úton van, ezért egy menő bőrönd is jó választás. Na, és persze könyvek minden mennyiségben! Lehet úti- vagy szakácskönyv, netalántán egy jó kis dráma, mindegy, mindegyiket imádni fogja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érzelmes, intenzív és kreatív ember, akinek mindig újabb és újabb rejtett tehetségére derül fény. Éppen ezért nagyon nehéz neki olyan ajándékot venni, aminek feltétlenül örülni fog. A legjobb, ha vásárlási utalvánnyal leped meg, így kedvenc üzletében azt pakolhat a kosarába, ami neki tetszik.  Egy valami azonban mégis van, amitől az év bármelyik napján ki tud ugrani a bőréből, ez pedig a színes körömlakkok.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az Oroszlán színe az arany, így minden, ami csillog és ékszer, az mehet a karácsonyfa alá. Mindegy milyen formájú, mindegy milyen kövecskék vannak rajta, egy a lényeg, hogy arany vagy ezüst legyen. Imádja a nyakláncokat, a fülbevalókat és a karkötőket is és bár már nagyon sok van neki, ékszerből sosem elég. A csecsebecsék mellett a bőrtáskák is a szívéhez nőttek, legyen kicsi vagy nagy, szürke, fekete vagy színes, mindig örül ha ezt kapja ajándékba.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem szeret semmit, ami hivalkodó vagy túlzás, így az ajándékok terén is óvakodik a giccstől. Minden apróságnak nagyon tud örülni, így egyáltalán nem nehéz meglepni valamivel. Egy jógabérlettel, egy feng shui könyvvel vagy egy meditációs zenei CD-vel biztos sikert lehet elérni nála, nem beszélve a koncertjegyekről, vagy egy gyönyörű gyűrűről.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagyon kreatív, akkor érzi magát igazán elemében, ha fotózhat vagy filmezhet. Így már nem is nehéz kitalálni, mi az, aminek annyira örülne. Hát persze, hogy egy fényképezőgép, egy videokamera vagy egy szuper fényképalbum. Mivel a hobbijaihoz nagyon sok kellék szükséges, így egy nagyobb táskának is biztosan örülni fog.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egész évben sokat dolgozik, nagyon maximalista, így még akkor is robotol, amikor mások már pihennek. Mivel mindene megvan, ezért praktikus ajándékoknak örül a legjobban, olyanoknak, amelyek segítenek az ellazulásban. Ezért egy jógabérlet, egy meditációs zenei CD, vagy egy masszázsbérlet nagyon jó ajándék számára.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mindent szeret, ami különleges, így egy falmászás- vagy lovaglótanfolyamnak éppúgy örül, mint egy szuper koncertnek, egy rock CD-nek vagy egy izgalmas könyvnek. Amit még nagyon szeret, azok a puha sálak, sapkák és kesztyűk, nem baj, ha már van belőlük otthon, minden színben és formában szívesen elfogadja őket.

Bak (12. 22. – 01. 20)

Imádja a drága és stílusos ruhákat, kiegészítőket, így egy márkás órának vagy kabátnak biztosan nagyon örülne. Az öltözködés mellett a munka a másik szívügye, ezért egy  ha a fa alatt egy exkluzív, gravírozott tollat vagy egy szuper netbookot talál, bizonyára nagyon meghatódik. Mivel nagyon szereti a különleges dolgokat, ezért egy sétarepüléssel vagy egy gleccserkirándulással is le lehet venni a lábáról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A tánc, a repülés és a jókedv az élete, ezért egy hétvégi utazás vagy két repülőjegy egy mediterrán országba bármikor biztos választás neki. A legjobban azonban annak örül, ha a kedvenc zenekara koncertjegyével leped meg, ahol önfeledten ugrálhat és maga mögött hagyhatja a hétköznapi gondokat. Nagyon könnyű neki ajándékot venni, hiszen egy CD-nek vagy egy izgalmas könyvnek is mindig örül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mivel a kedvenc illata a vanília, így a fa alá kerülhet vaníliás tusfürdő, parfüm vagy testápoló, biztos hogy örömmel fogja használni őket. Halak létere szíve vágya egy igazi, nagy akvárium, tele sok, kisebb-nagyobb halacskával és csodaszép növényekkel. Az ékszereket is nagyon szereti, egy ezüstgyűrűnek sosem tud ellenállni.

Forrás: MSN MaiNap