Kos (március 21.-április 20.)
Fölösleges vitába bonyolódik, és a vita hevében olyan dolgokat vág a kedvese fejéhez, amit nem is gondolt igazából. A társa nagyon ügyesen képes provokálni és manipulálni, mert ismeri a gyenge pontjait. Már annyiszor elhatározta, hogy nem hagyja magát értelmetlen veszekedésbe sodródni, de valahogy a végén már elszakad a cérna és nem képes magán uralkodni.

Bika (április 21.-május 20.)
Kevesebb pénzhez jut, mint, amire számított és emiatt jól felbosszantja magát. Nem csak a saját napját rontja el a morgolódásával, de a környezetéjét is. Nem értik az okát, hogy ebből miért csinál akkora problémát, hisz ez is váratlan ajándékként érkezik. Természetesen az összegen lehet vitatkozni, mert van akinek, semminek sem elég. És a ki kicsit nem becsüli az a nagyot…!

Ikrek (május 21.-június 21.)
Túlságosan nagy tehernek érzi azt, amit elvállalt, és legszívesebben letenné, de tisztában vele, hogy annak következményei lennének. Már bánja, hogy olyan könnyedén belement, de akkor még tele volt optimizmussal. Nem számolt azzal, hogy hosszútávon nem biztos, hogy bírni fogja energiával, hiszen vannak más kötelezettségei is. S néha jó lenne pihenni és netán aludni is.

Rák (június 22.-július 22.)
Rosszkedvét ráfoghatja az őszi hangulatra, de ha őszinte akar lenni magához, akkor egész más az oka. Egy nagyra törő terve meghiúsulni látszik, amit nehezen képes elfogadni, mert nagyon nagy reményt fűzött hozzá. Nem sajnálta sem az idejét, sem az energiáját, hogy célját elérje, s most reménytelennek tűnik. Ne lásson sötéten, mert még nincs elveszve semmi.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem könnyű megtartani a pozícióját, főleg, ha mások is arra pályáznak. Tisztában vele, hogy a konfliktust nem kerülheti el, ezért elhatározza, hogy ha harc, akkor legyen harc. Egy könnyen nem adja meg magát, és kerüljön, amibe kerül, hiszen önként nem adhatja fel a nehezen kiharcolt helyzetét. Erős, magabiztos személyiség, ezért szerencsére most sincs mitől tartania.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Remek stílusával sikert sikerre halmoz, és ez nagyon jót tesz az önbizalmának.  A jegyében járó Jupiter bolygónak köszönheti, hogy sokkal bátrabban mer kockáztatni, legyen szó a hivatásában vagy akár a szerelemben. Lendületben sem szenved hiányt, bár a türelmetlenségtől és főleg az elbizakodottságtól azonban óvakodnia kell. Legyen türelmes és óvatos főleg a közlekedésben.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Még nem tudja hogyan, de szeretné befejezni a szinte még el sem kezdődött kapcsolatát. Valahogy úgy akarja megoldani a kellemetlen helyzetet, hogy a lehető legkisebb vita vagy veszekedés legyen belőle. De, ha már könnyelműen belesodródott, és rájött, hogy nem illenek egymáshoz, akkor a legkevesebb sérülést szeretné okozni reménykedő partnerének. Ő nem tehet semmiről.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A kihűlő félben lévő kapcsolatát még nem érdemes leírnia, mert ha szeretné rendbe hozni, akkor abban most támogatják az égiek. Mint minden Skorpió, remek pszichológiai érzékkel rendelkezik, ezért érdemes lenne először az okokat megkeresni, ami idáig vezetett. A megfelelő kommunikációnak nagy jelentősége van. Ám a vádaskodást és partnere minősítését kerülnie kell.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kiváló lehetőség nyílik új állás keresésére, amit érdemes lenne kihasználnia. Sőt akár egy jó állásajánlat esetén, azonnal jelentkezni is. A gyorsaságnak nagy jelentősége van, hiszen a megfelelő munkalehetőség megtalálása nem könnyű, sőt komoly kihívást jelent. De aki mer, az nyer, ezért le kell győznie az esetleges félelmét vagy szorongását, hogy tudjon változtatni.

Bak (december 22.-január 20.)
Legszívesebben jól odamondogatna a kellemetlenkedő kollégájának, de szerencsére még idejében észbe kap és meggondolja magát. Nem érti, hogy miért, de már régóta feszült a viszonya vele, és hiába igyekszik, sajnos csak ritkán sikerül elkerülnie a csípős és gonoszkodó megjegyzéseit. Egyáltalában nem vigasztalja az sem, hogy másokkal is rendszerint ugyan így viselkedik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Bízik magában és ez a munkáján is meglátszik. Remekül eligazodik még a vadonatúj feladatokban is, pedig az elején még tartott tőle egy kicsit. Főleg azért bizonytalanodott el, mert a kételkedők folytonos megjegyzéseit nem állt módjában kikerülni. Igaz, ha akarta volna, akkor konfrontálódhatott volna, de inkább a józan eszére hallgatva, gyorsan igyekezett elengedni a füle mellett.

Halak (február 20.-március 20.)
Egy percig se gondolkodjon az új képzési lehetőségén, melyet a munkahelyén ajánlanak fel. Ne kételkedjen abban, hogy esetleg túl nagy fába vágná a fejszéjét ezzel a lépésével. Igaz, hogy így kevesebb szabadideje marad, de hosszú távon biztos lehet benne, hogy megéri. Most hoznia kell nem is kevés áldozatot azért, hogy a régóta titkon dédelgetett álmát megvalósítsa.

Forrás: hirado.hu