Kos 03.21 – 04.20 Kisebb akadályokra számíthat a mai napon, elsősorban a közlekedésben, vagy a kommunikációban. Lehet, hogy csak kátyús utakon kell autóznia, vagy a telefonját otthon hagyja. Ám az is előfordulhat, hogy elveszti a mobilját, vagy, ami még rosszabb valaki szándékosan tulajdonítja el. Ezért fokozottan ügyeljen az értékeire, és azt is vegye számításba, hogy van-e más út, ami kevésbé rázós. Minden értelemben.

Bika 04.21 – 05.20 Sokáig kellett a háttérben meghúznia magát, és úgy érezhette, hogy nemigen ismerik el a munkáját. Most végre van alkalma kitörni. De biztos, hogy a bizonyítás érdekében az estéit is be kell áldoznia? A társa nem a főnöke, ő inkább azt értékeli, ha cirógatja. A munkájában pedig legfeljebb a főzési technikáját, de inkább annak is a végeredményét tudja értékelni. Ma neki bizonyítson!

Ikrek 05.21 – 06.21 A mai nap folyamán szorult helyzetbe kerülhet, amiből nemigen találja a kiutat. A családi nehézségek okozhatják önnek a legnagyobb gondot, és amit ma magára vállal, attól bizony egy jó darabig még nem fog tudni kiszabadulni. Talán egy hozzátartozója betegszik le hirtelen, akinek az ápolása, ha idősebb személyről van szó, minden energiáját felemésztheti. Vigyázzon, mit vesz magára!

Rák 06.22 – 07.22 Próbálja meg végre elfeledni a régmúltban önt ért sérelmeket! Ha folyamatosan csak a múlt sebeit érlelgeti önmagában, akkor sohasem lesz módja arra, hogy akár ön, akár a hozzátartozói meggyógyuljanak a lelki sebesülésekből. Ez annál inkább így lehet, minél több bocsánatkérést követel az elmúlt idők szenvedéseiért. Ez idővel egyfajta lelki kufárkodássá lesz, ami lehetetlenné teszi a szeretetet.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Gondja lehet egy barátjával. Becsapottnak érezheti magát, vagy talán attól fél, hogy túlságosan keményen megítélik önt. Valószínűleg azonban nincsen igaza. Ha az ítéletektől tart, akkor valójában a saját önmagára vonatkozó ítéleteit vetíti ki az illetőre. No persze, így könnyebb önnek, legalább önmagára nem kell haragudnia, hanem a másikra háríthatja a bűntudatát. Nem várhatja el azt, amit nem ígértek meg!

Szűz 08.24 – 09.22 Minden erejével azon volna, hogy a kapcsolatait, elsősorban a társkapcsolatát tisztázza. Azonban a tisztázó beszélgetés ma könnyen vehet irracionális kanyart. Látszólag észérveket sorakoztatnak fel mind a ketten, de a vége mégis csak az, hogy a saját tudattalanjaik útvesztőit járják. Mielőtt végletes döntéseket hozna, keressenek fel egy mediátort! A külső szemlélő tisztábban lát.

Mérleg 09.23 – 10.23 A tetteket jelképező Marsa a Plútóval áll nehéz fényszögben: a dinamizmus most még ösztönösséggel és néha bizony dühvel is párosul önnél, akár a munkájáról, akár az otthoni tevékenységeiről van szó. A tettek azonban csak akkor hatékonyak igazán, ha csapatban tud együttműködni. Ma bárkit meggyőzhet a mosolyával is akár arról, hogy érdemes önnel dolgoznia. Kerülje a felesleges veszekedést!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma jogosan bízhat a megérzéseiben! Az első benyomásai lehetnek a legmegbízhatóbbak az embereket illetően. Ha egy ismeretlennel találkozik ma, a pillantásának inkább higgyen, mint a szavainak. A zavaros tekintet árulkodó lehet. Ha negatív kisugárzást érzékel, akkor onnantól kezdve, bármi csábítót és kedveset is mond önnek az illető, inkább kerülje el, ne higgyen neki! Az ellenérzését nem tudja legyőzni.

Nyilas 11.23 – 12.21 Nem látja egészen tisztán a helyzetét. Talán azt remélte, hogy ön mindent csak úgy egyszerűen kirázhat a kisujjából. De sajnos az élet ennél bonyolultabb feladatokat ad ma önnek. Annál nagyobb lehet a csalódása, minél kevesebb a hozzáértése, avagy gyakorlata az adott témához. Valaki adhat önnek tanácsot, de ha nem eléggé szabatosan és pontosan teszi, vagy ön félreérti, akkor többet árt vele, mint használ.

Bak 12.22 – 01.20 Ön általában a saját feje után megy, és nemigen törődik azzal, hogy mások mit mondanak önről. A mai napon ez különösen így van, hiszen a kedvét leli abban, amit csinál. A szabadság megélése annál is fontosabb mostanában az ön számára, mivel a függetlenséget és kötetlen gondolkodásmódot jelentő Uránusz éppen az ön uralkodó bolygóját illeti fényszögével. A rossz szokásoktól azonban ideje lenne megszabadulnia.

Vízöntő01.21 – 02.18Amíg mások élete panasztenger, ön meggyőzheti a világot ma arról, hogy érdemes élni, és az életnek több értelme van a puszta vegetálásnál. Az, hogy az élete már önmagában is érték, ma különleges módon bizonyítást nyerhet ön előtt. Hogy milyen módon, az persze teljesen egyéntől függő. De egy kisebb megvilágosodásban is része lehet. Talán éppen egy baleset, vagy mások bajának a látványa nyitja fel a szemét.

Halak 02.19 – 03.20 Szeretné, ha simán mennének a dolgai, de sajnos az uralkodó bolygóját érő csalfa merkúri fényszög miatt ma nem igazán lehet erről szó. Ezért inkább kerülje kii azokat a helyeket, ahol csalódás érheti. Ma nem igazán tud zöld ágra vergődni a hatalom embereivel. A csillagok viszont kedveznek a baráti kapcsolatoknak. Egy mosollyal mindent elérhet. Főleg egy idősebb szomszédja kedvelheti meg.

Forrás: blikk.hu